آخرین اخبار : --- تغییر نرخ تولد کودکان در سیاره --- صنعت بازی‌های کامپیوتری --- راهنمای منظومه‌ی راما --- منظومه‌ی کدونیکس --- آغازی متفاوت برای آسمان‌دژ ---

ارسال پاسخ 
کارهایی که اگه دوباره شروع به بازی کنم انجام میدم/نمیدم
2011-07-02, 12:00 AM (آخرین تغییر در این ارسال: 2011-07-03 12:37 AM توسط dani_gd.)
ارسال: #1
کارهایی که اگه دوباره شروع به بازی کنم انجام میدم/نمیدم
سلام.
این آموزش رو واسه مبتدیایی(نوب) مثل خودم میزارم.
نحوه ی آموزش من اتکاء برتوان فردی می باشد.بنابراین اگر می خواهید یه غارتگر (فردی که با حمله به سیاره های اطراف و غارت منابع ،مشابه نظام استعمار به ارتقاء سریع می رسد) باشید،این آموزش ها ابدا بدردتان نمی خورد که به ضررتان نیز می باشد.
.
.
با اینکه اینجا دنیایی مجازی است اما باور کنید که اعمالی که اینجا انجام می دهید توان بالقوه شماس.پس اگر در این بازی یه غارتگرید در واقع خوی غارتگری خود را در معرض ظهور قرار داده اید.
(نظر شخصی بنده)

==========================================
توضیحاتی قبل از شروع بازی
اگه به منابع مورد نیاز برای ساختمان های مختلف توجه نمایید تقریبا سه قسمت کاملا مجزا قابل مشاهده می باشد:
سطح 1-10 : در این سطح منابع مورد نیاز بسیار کم، زمان ساخت پایین و تولیدات (در صورتی که ساختمان تولیداتی داشته باشد) بسیار پایین می باشد
سطح 10-15 : منابع مورد نیاز تقریبا افزایش قابل توجهی دارند.تولیدات تقریبا افزایش می یاند.
سطح 15 و بالاتر : منابع مورد نیاز افزایش بسیار زیادی دارند.تولیدات نیز بسیار بسیار چشمگیر می شوند.
(البته توجه کنید که ساختمان فن آوری از این نظام پیروی نمی کند)
(در سطوح بالای تولید حتی تصور تولید 465+ یا 1000+ برایتان سخت و حتی تعجب آور خواهد بود.که چگونه با این نرخ تولید* به ساخت ساز و ارتقاء می پرداخته اید)
آموزش ها بر اساس این سه سطح خواهند بود.پس به قرارداد این سه سطح را به سطوح ابتدایی متوسط و نهایی نام خواهیم برد.
.
.
.
.
*نرخ تولید : میزان تولید در ساعت.به رنگ فیروزه ای در پایین چهار منابع در اختیار(پول،غذا،تریتیم،تیتانیوم) نشان داده می شود.به عنوان مثال عدد 465+ در زیر منبع تیتانیم به معنی اضافه شدن 465 در هر ساعت به منبع تیتانیم می باشد.
هفته اول
روز اول
کلا بازی رو میشه به دو قسمت مجزا تقسیم کرد:روز اول و بقیه روزها
اهمیت روز اول در اینه که اگه درست بازی رو شروع نکنین سریع از بازی زده میشین و دیگه بازی رو ادامه نمیدین.اما اگه با برنامه ریزی درست بازی رو جلو برین میبینید که بازی وقت گیری نیس و با روزی یکی دوساعت می تونین بازی رو پیش ببرین(منم اولش همین فکر رو می کردمAngel)
خب حالا می رسیم به اینجا که چه کار کنیم؟
روز اول تنها به 15دستور بر میگرده.شما تنها کاری که باید بکنید اجرای دستورات است.

نکات مربوط به 15 دستور
اما چندتا نکته رو باید بهش توجه کنین:
1- اصلا کسی نگفته دستورات رو به ترتیب انجام بدین.ترتیبی که بنظر من میتونین دستورات رو برید جلو عبارت است از :
1 -2 - 7 -11- 12- 3- 4 -5- 8- 9 -10
(13 و 14 رو بزارین برای روز بعد.15 رو هم تا هفته دیگه کاریش نداریم)

2- قرار نیس تا دستوری رو انجام دادین سریع بدو بدو برید پاداشش رو بگیرید.بلکه باید با توجه به توان ذخیره سازی پایگاه بر روی پایان ماموریت کلیک کنید.
پاداش ها به سه دسته کلی تقسیم میشن:
پول
منابع
نیرو (مهندس سرباز شهروند)
من که هنوز نفهمیدم با این پولا چکار باید بکنمCool.به همین خاطر توصیه می کنم اصلا ناراحت نداشتن جا برای پول پاداشی نباشید.اما برای دو پاداش دیگه هر وقت جا برای ذخیره آنها داشتین بر روی پایان ماموریت کلیک کنین

3- کسی نگفته شما باید فقط همین دستورات رو انجام بدین.یه سری ساخت وساز های اضافی رو می تونید برای افزایش راندمان خودتان انجام بدین.مثلا در روز اول اگه می تونین پایگاه ررو به بالای 5 برسونین.تیتانیوم و تریتیم رو هم بعدش تا اونجا که میتونین همزمان بالا ببرین(البته فعلا تا نگفتم تیتانیوم یه سطح بالاتر از ترتیتیم باشه)

آیین نامه(دستورالعمل کلی)
در ابتدای هر بازی استراتژیک میزان تولید شما از منابع بسیار مهم است.در این بازی مهندس هم به عنوان یه نوع از منابع میشه در نظر گرفت.پس میزان تولید مهندس هم مهمه.
حالا این موضوع یه سری تبعات داره،مثل اینکه وقتی منابع رو افزایش می دین باید پایگاه اصلی رو به عنوان مرکز ذخیره سازی همزمان بالا ببرینش.

خب همه ی این 4 خط بالا که مقدمه بود رو بزارین کنار این حرف رو گوش کنین!
منابع رو فقط ببرین بالا!!!!!!!!
یعنی ترتیتیوم تیتانیوم پایگاه اصلی و مرکز آموزش رو هرچه زودتر باید به سطوح متوسط برسونید.
سوال غذا ساز پس چی؟
تو این هفته همین سطح یک هم که ساختین زیادیه

برنامه روز دوم تا هفتم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Add Thank You نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 10 users say Thank You to dani_gd for this post:
kingofgame (12-09-2011), Atashtir (11-05-2011), TRM2012 (09-06-2011), exotic (08-23-2011), aliboyyyyyy (08-23-2011), RaBBiT (07-15-2011), ATILA (07-15-2011), kiarashrazor (07-08-2011), SaHMi (07-08-2011), ali_2010149 (07-02-2011)
ارسال پاسخ 

پیام‌های این موضوع
کارهایی که اگه دوباره شروع به بازی کنم انجام میدم/نمیدم - dani_gd - 2011-07-02 12:00 AM
پایان - dani_gd - 2011-07-09, 12:43 PM
آموزش ماهیگیری - dani_gd - 2011-11-29, 03:29 PM
نظر سنجی - dani_gd - 2011-12-02, 01:26 AM