آخرین اخبار : --- تغییر نرخ تولد کودکان در سیاره --- صنعت بازی‌های کامپیوتری --- راهنمای منظومه‌ی راما --- منظومه‌ی کدونیکس --- آغازی متفاوت برای آسمان‌دژ ---

ارسال پاسخ 
برون فکنی.
2012-02-18, 12:26 AM (آخرین تغییر در این ارسال: 2012-02-18 10:55 AM توسط Hrs-MM.)
ارسال: #1
برون فکنی.
سلام امشب خواستم یه مطلی رو قرار بدم که شاید جالب باشه.

شاید خیلی از ماها کلمه برون فکنی رو تا الان هزار بار شنید باشیم ولی ندونیم معنی دقیق این کلمه چیست.

در اول این تاپبک بگم این اطلاعات جنبه اطلاع رسانی داره و خواهشا و با هم خواهشا دنبالش نرید.فقط بخونید تا اطلاعاتتون زیاد بشه.

ممنون که به این خواسته توجه میکنید.

مطلب در این مورد زیاده و چون میدونم اگه 200 خط تو یه پست بنویسم کسی 2 خطشم نمیخونه در چند پست پیاپی راجب این کلمه و معنی و.... مینوسیم.

این مطالب رو در یک سایتی دیدم که چون هیتلره گقتم اینجا قسمت به قسمت بزارمشون که دوستان استفاده کنن.
این مطالب از کتاب بعد ناشناخته دکتر محسن فرشاد سال 1361 هست که خیلی ها ازش به عنوان پدر علم متافیزیک ایران یاد میکنن.

اینم لینک دانلود این کتاب هست.

کتاب بعد ناشناخته (به دلیل مشخص نبودن رعایت قانون حمایت از حقوق مادی و معنوی تولید کنندگان محتوا، لینک توسط حسین ریحانی ویرایش شد)

یه خواهش دیگه اینکه تا این مطالب تموم نشده پست ندید.

ممنون.

تاریخچه:

رابرت کروکال در 1890 در لانکستر انگلستان به دنیا آمد. او در شیمی , گیاه شناسی و روان شناسی تحصیل کرد. و استاد کرسی دانشگاه آبردین اسکاتلند شد.و در زمینه ی گیاه شناسی و زمین شناسی دارای تالیفات گوناگونی است. علیرغم علاقه ی او به زمین شناسی در 1952 سه سال قبل از موعد خود را بازنشسته کرد تا به علم ماوراءشناسی بپردازد.
او در یکی از گزارشات خود می نویسد:
“من پس از چشیدن طعم تجارب زیادی در امور روحی متوجه شدم که محققین دیگر اهمیت ارتباط بین دو دنیا و تجارب خروج از بدن را دست کم گرفته اند.”
ارتباط بین دو دنیا در نظر کروکال یعنی پیامی که وجودهای غیر متجسد (یا به عبارت دیگر ارواح) از طریق مدیوم ها یا وسایل دیگر به ما می رسانند.
دکتر کروکال پس از مرگ زنش تنها زندگی می کند و تمام وقت خود را مصروف کار روی موضوعی می کند که به نظر او اهمیت بسیاری دارد. او می نویسد:
“من به خوبی سابق کار می کنم و اگر حافظه ام هنوز یاری ام می کند برای اینست که به عیان آنچه را که علاقه مند هستم می بینم .حس کنجکاوی من همچون دوران جوانیم تازه و دست نخورده باقی مانده است .”
او چنین ادامه می دهد:
“هدف من این نیست که اشخاص را قانع کنم که به خروج از بدن و زندگی پس از مرگ اعتقاد پیدا نمایند . اما می خواهم خود آنها به این نتیجه برسند و مطابق با عقاید خود زندگی کنند . و سرانجام وجود فیزیکی ما باید طرق حیات بدن غیر فیزیکی ما را به نحو موثری تعیین نماید .”
به زعم دکتر کروکال معرفت مسئولیت به بار می آورد.
و اگر رد مسئولیت نماییم باید عواقب ناشی از آن را تحمل کنیم. اما تاکید می کند که اشخاص به طور ارادی نباید سعی کنند از بدن خود خارج شوند. و به عبارت دیگر شدیدا” مخالف است که هر کسی سعی کند از بدن خود خارج شود . زیرا اگر شخصی به طور طبیعی از بدن خود خارج شود اشکال ندارد اما اگر به زور این کار را انجام دهد امکان دارد جان انسان به خطر بیافتد. ما می خواهیم در را به روی ناشناخته باز کنیم نه اینکه به کلی آنرا ببندیم . او همچنین با به کار بردن مواد مخدر برای آزمایشات خروج از بدن که بسیاری از هیپی ها و دراویش به آن می پردازند شدیدا” مخالف است. و آنرا بدترین متد می نامد. به نظر وی کسی که به زور از بدن خود خارج می شود درست مانند جوجه ایست که زود از تخم خارج شده است و امکان دارد نتواند مجددا” به بدم مادی خود برگردد و این مسلما” باعث مرگ شخص می گردد.

ادامه در پست بعدی!

من سعی می کنم آنگونه که می اندیشم باشم ،ورای تمام تصورات کور، هنجارهای ناهنجار، تقدسات نامقدس!!

http://forum.asmandez.com/thread-577.html
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Add Thank You نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 2 users say Thank You to Yamikazy for this post:
killer666 (02-18-2012), blaaaaack (02-18-2012)
ارسال پاسخ 

پیام‌های این موضوع
برون فکنی. - Yamikazy - 2012-02-18 12:26 AM

پرش در انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا