| آخرین اخبار : |
خداحافظی از همه و طلب حلالیت
|
2012-02-15, 08:57 AM
|
|||
|
|||
RE: خداحافظی از همه و طلب حلالیت
(2012-02-14 10:59 AM)Hrs-MM نوشته است: 5- و دیگر موارد مثل باگ های فراوان و روشهای ناجوانمردانه تیم برای پول در اوردن و غیره که ازشون میگزریم Sad( بسمه تعالی برادر عزیزم جناب حسین اقای ریحانی درد دلی بود که از سر صداقت گفته شد ![]() اجازه بدید سه چیز بگم بهتون: 1- تشکر بابت تمام زحماتتون که قصد ندارم نادیده انگاشته بشن (برا همین خودم هم از پشت شما تشکر کردم) ![]() 2- تشکر واسه همینقدر شنیدنتون و امیداواری جهت پذیرش مشکلات و تلاش دو چندان برا بهتر کردن بازی (اگر این بازی ملی است باید جهانی شه- هدف رو بزرگ بگیرید تا یه پایین تر از اون برسید) ![]() 3- من جایی اظهار نکردم که تیم طرف کسی رو میگیره- گفتم؟ (--------------------------------------------- شرمنده شاید اینجا اصلا جاش نیست ولی من گفتم: ![]() 1- در این بازی باگهایی وجود داره که باید برطرف بشه 2- من این راه پول دراوردن رو درست نمیدونم- بنظرم تامین منابع مالی بازی باید به روش دیگری انجام بشه - شاید بگید نمیشه ولی من میگم میشه 4- سرعت تغییرات بسیار پایین هست 5- راهنمایی ها بشدت ناقص است و حتی نیست ---------------------------------------------- - من نظر و برداشت شخصی خودم رو بیان کردم و ادعا ندارم که بیانم درست محض هست- این مجموعه نظرات کاربران و خود شما هست که میتونه نشانه ای از واقعیت رو هدف بگیره - کوچیک شما. تیم و همه فرمانده ها- امید مهدی یا علی |
|||
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

(