| آخرین اخبار : |
مخصوص سرور 4 , گام به گام تا حرفه ای شدن
|
2011-10-12, 03:08 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011-10-13 10:45 AM توسط Gebryas.)
|
|||
|
|||
|
مخصوص سرور 4 , گام به گام تا حرفه ای شدن
سلام به همه دوستان اسمان دز خصوصا افرادی که بار اولشون هست که به این سرور میان و ثبت نام میکنن و ان دسته از افرادی که تو سرور قبل نتونستن بازی خوبی رو به نمایش بزارند و حالا با یک تصمیم جدی تر می خوان این سرور رو ادامه بدن
عموما می خوام اینجا جدایی از خلاصه اموزش ها یه محفلی درست کنم که بتونم خودم و همه دوستانی که با تجربه تر هستن تجربیاتشون رو برای یک بازی بهتر و گسترش و پرورش افراد ماهر و توانا صرف کنم . کنیم ، هرکی مایل هست :دی ، اول بگم من تو این سرور بازی نخواهم نکرد ، مشغول خر زدن در دروس دانشگاه هستم ، و اکانتی که ساختم وابسته به هیچ فدراسیون نیس و تمایل به تاسیس هیچ فدارسیونی هم حتی برای اموزش و ادامه اموزش ها تو بازی ندارم ، ولی سعی میکنم تا اخر همراه باشم اول بگم چطور پیش میریم ، یه چندین هدف گذاری هم میکنیم ، بر حسب شیوه بازی و مقدار تمایل برای خرید پلاس ، یه برنامه هم واسه اونایی که میخوان پلاس خرج کنن ، دوستان تراوینی که بار اولشون هست میتونه مدیریت خوبی واسشون باشه تو هفته های اولجهت هزینه پلاس ، هدفتون رو تو بازی انتخاب میکنین ، علاوه بر همه اون کمکی که تو اون فدراسیون که تو بازی انتخاب میکنین بهتون توصیه میشه ، شاید صحبت های ما اینجا گوشه ای از مشکلاتتون رو حل کنه توی سرور 4 بالانس ساختمون ها انگار عوض میشه ، یعنی حساب کتاب ما هم قدیمی میشه ، خیلی زنده و لایو باهم میریم جلو خلاصه می خوام ماهیگیری رو یادتون بدم خوب کلا ما فرض رو بر این میگیریم که با برخی از مفاهیم اولیه بازی اشنا هستین اگرم نیستین براتون توضیح میدم فراموش نکنین بزرگ ترین مرجع برای یاد گیری اموزش خود بازی هست که ما هم با دقت کمی بیشتر تو اون به نکاتی رسیدیم البته نقش دوستان حرفه ای که قبل از ما بودن رو نباید کم رنگ دونست پیامبر بازی ، اسمان شاخ
|
|||
|
The following 18 users say Thank You to Gebryas for this post: lighting (05-13-2012), NAPOLEON. (12-26-2011), atmosfer_X (11-11-2011), Atashtir (11-05-2011), 2fun (10-19-2011), Ariobarzan (10-18-2011), AlirezaBaghi (10-18-2011), Galaxy3 (10-15-2011), |
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| قوانین تسخیر سرور 4 | Nodije | 0 | 619 |
2011-11-15 12:50 PM آخرین ارسال: Nodije |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع:
5 مهمان
5 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا