Asmandez

نسخه کامل: پاسخ به سوالات متداول مربوط به بازی
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
در این بخش سعی بر این است که سوالاتی که متداول بوده و زیاد مورد پرسش قرار گرفته شده جمع آوری شود تا برای تمامی کاربران مرجعی مناسب و مفید و چکیده برای سوالاتشون باشد .
  • نمی تونم عکسی رو در پروفایل خودم بزارم !
برای قرار دادن عکس در پروفایل یا لوگوی فدراسیون بعد از انتصاب میبایست توسط تیم توسعه گر تایید شود و تا 24 ساعت زمان لازم هست تا لوگو ها تایید شوند.
  • چرا قسمت پروفایل نمیشه از چندین نقطه استفاده کرد ؟ اگه استفاده کنی کل متن به علامت سوال تبدیل میشه!
بعضی کاراکتر ها هستند که نامعتبر هستن مثل ! ؟ .... ، , , </> وامثال اینها
  • چطور ميشه نام كاربري كه درست كردي حذف كني؟
این امکان در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد.
  • وقتی از بازی خارج میشم باز متوقف میشه ؟
بازی به روند خودش ادامه میده و وای نمی ایستد. اکانت هم از بین نمی رود و تا پایان سرور پا برجا خواهد بود.
  • ز مان حمایت اولیه چیست ؟ چرا وقتی میخام حلمه کنم اخطار تحت حمایت اولیه رو میده ! زمان حمایت اولیه چه مقدار است ؟
زمان حمایت اولیه حالتی هست که در اآن سیاره بعد از استارت به مدت 5 روز از حمله سایرین در امان است تا به پیشرفت اولیه برسد.
  • پول به چه درد میخوره ؟؟
با پول مینوان منابع خرید و این خرید از طریق مرکز تجارت صورت میگیرد .
  • گزارش عملکرد چیست و به چه دردی میخورد؟؟
گزارش عملکرد 20 آی پی آخر متصل شده به اکانت شما رو نشون میده و با استفاده از اون میتونی از ورود و خروج جانشینان یا اگر کسی بدون اجازه شما وارد اکانت شما بشه مطلع بشی

ادامه دارد.....
  • چرا امتیاز من تغییر نمی کنه و گیر کرده؟ چرا امتیاز من زیاد نیمشه ؟ چرا رتبه من بالا نمیره و سایر سوالات مشابه
پاسخ :
خوب این سوال یکی از سوالهایی هست که برای خیلی های دیگه پیش اومده ...
برای این که امتیازتون بالا بره باید عملکرد نسبت به کسانی که توی division یا همون گروه شماست داشته باشید. اول یه نگاهی به امتیاز روزانه تون داشته باشید؛ توی امتیاز روزانه میتونید ببینید چه مقدار امتیاز گرفتید و بعد از به روز رسانی؛ اگر از حد میانگین سایر افراد گروهتون بیشتر امتیاز گرفته باشید به شما یه امتیاز کل تعلق میگیره ...
این سیستم چند مزیت داره و یه مقدار هم مشکل
هدف از این سیستم اینه که اگر بازیکنی دیرتر از سایر بازیکنان بازی رو شروع کنه باز هم بتونه به صدر جدول امتیاز بیاد و معیار فعالیت متوسط یک بازیکن در طول روز باشه
مزیت بعدی این هست که اگر طی هر شرایطی نتونستتید بازی کنید و تا حدی عقب افتادید این توانایی رو دارید که با تلاش دوباره به رتبه قبلی خودتون باز گردید
اما از معایب این سیستم اینه که درک اون در ابتدا برای تازه واردین سخت هست. و محاسبه این که فردا به صورت دقیق چه امتیازی خواهید گرفت کمی مشکل به نظر میاد.

• بهترین مرورگر برای اجرای بازی چیست ؟
بهترین مرروگر برای اجرای بازی فایرفکس هست . البته در دیال آپ اپرا نیز خوب جواب میدهد.
لینکهای دانلود:
اپرا
فایر فکس

[list]
سوالات متداول در مورد آیتم ها
  • برای ساخت محافظ آیتم چه پیش نیازی وجود دارد؟
در حال حاظر فقط پایگاه اصلی سطح 20 ولی احتمالا به زودی مرکز فناوری نیز بهش افزوده خواهد شد.

• اگر محافظ آیتمم سطح 3 نباشد میتوانم آیتم کسب کنم؟؟؟چرا بعد از حمله آیتم کسب نکردم ؟آیتم بود حمله کردم ولی نگرفت ؟؟ و.....
حتما باید محافظ آیتم سطح داشته باشید وگرنه آیتم کسب نخاهد شد.

• ار فردی صاحب چندین مورد آیتم تکراری باشد چه تاثیری برایش دارد؟؟
هیچی ! هیچ تاثیری اضافی برایش ندارد و به اندازه همان یک آیتم برایش مفید خواهد بود. مثلا اگر آیتم برق سیاه 20 درصد افزیش میدهد .اگر فردی 4 تا داشته باشد همون 20 درصد اثر دارد نه بیشتر

• اگر فردی دارای آیتم بود برای تصاحب آیتمش باید چکاری انجام داد؟؟
باید ابتدا 3 سطح ساختمان نگهدارنده آیتمش رو نابود کرده و سپس آیتمش قابل تسخیر میشود.

• اگر به کسی که صاحب چندین تا آیتم هست حمله ای بشود چه رخ میدهد ؟؟آیا وقتی به صاحب آیتم حمله ای بشود همه آتیم ها رو از دست میده یا فقط یکی رو ؟؟؟ و....
این موضوع کاملا بستگی به این دارد که چند ارتش بهش حمله کنه .
هر ارتش قادر به حمل یک آیتم است . پس اگر 1 ارتش حمله کنه 1 آیتم میبره
2 ارتش حمله کنه 2 تا آز آیتمها رو میبره .

• اگر ارتشی حمله کند ولی محافظ آیتم را تخریب نکند چه بر سر آیتم میاید ؟؟
اگر محافظ آیتم به طور کامل نابود نشود آیتم قابل تسخیر و برداشتن نیست.

• در حملات گروهی آیتم به کی میرسه ؟؟ در حملات گروهی آیتم به همه میرسه ؟؟و....
در حملات گروهی آیتم به صورت رندوم به یکی از افراد حمله کننده میرسه .کاملا رندوم
دوستان عزیز اگر مطلبی رو لازم میدونید که دراین بخش قرار بدهیم به بنده پیام خصوصی بدهید ممنون
لینک‌های مرجع